Dansk landslagsspelare till Malmö Open

500px-Flag_of_DenmarkDen unge danske landslagsspelaren Mikkel Manosri Jacobsen passade på att anmäla sig mellan ronderna i det pågående Lag-EM som spelas i Reykjavik  där han spelar i det danska landslaget.

Det var lite av en skräll att Mikkel, som endast är 16 år gammal, blev uttagen till den trupp som representerar Danmark just nu på Island men den danske förbundskaptenen Lars Schandorff har valt att ge dom unga spelarna Bjørn Møller Ochsner och Mikkel chansen för att Danmark ska vara förberedda inför ett kommande generationsskifte. Läs mer om den danska laguttagningen i denna artikelnDansk Skak Unions hemsida.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.